MIN TELEFON OG MAIL ADRESSE
TELEFON :0047-61185431 eller 0047- 97548053 MAIL. arneselv@online.no

Flytt/plasser snakkeboblen på bildet med musen

Skriv teksten til snakkeboblen

Shape:
 
Skrevet av Tone Aarbakk, 28. aug, 2018
GJEI LURER PÅ OM DERE HAR VOKSNE HUNDER TIL SALS , 1 ÅR GAMLE HVILKEN PRIS . HUNDETYPE GOLDEN RETREVER ELLER EURASIER ,ELLER SAMOJED , ELLER TIBETANSK SPANIEL. VENLIGST SEND MEI ETT SVAR SNAREST RÅD .


E-post:
Skrevet av pia christiansson, 10. mar, 2015
Hej Alla
Idag föds valparna efter Lisa och Seppo - det ska bli fint o se !
Jag heter Pia Christiansson och har Seppo, och bor i Skåne - Helsingborg. ni hittar mig på Facebook eller på pi.x@telia.com.


E-post:
Hjemmeside: NYA VALPAR IDAG!
Skrevet av Monica Bergman Herrö, Sveg, 2. feb, 2015
Hej Arne! Nu var det ett bra tag sedan vi hade kontakt med varann. För första gången på 30 år är jag utan vorsteh och det går bara inte. Pratade med Tomas Ripha idag och han tyckte jag skulle gå in på din hemsida. Och sen var det ju kört förstås. Är intr av en tik från din kull med Lisa. Eftersom jag är så dålig på norska så ringer Robert dig vid tillfälle. Häls Monica Bergman


Skrevet av Håvard Haugen, 23. jan, 2015
Hei
Etter 1 år uten kv ønsker jeg meg en tispe fra deg,ser du planlegger kull i vår.Har hatt kv siden 1986,og det blir det nok neste gang også.
mvh Håvard


E-post:
Skrevet av Susanne Westman, 29. okt, 2014
Hej Arne! Jag är på jakt efter en korthårstik och gärna från dig. Såg att du planerar en kull vår/sommar 2015 vilket skulle passa mig precis. Vi möttes i Ånnaboda för en massa år sedan då jag hade hand om utställningen och hjälpte dig ställa en av dina tikar. Jag har inte glömt vare sig dig eller dina hundar. De gjorde ett mycket gott intryck på mig och min man. Redan då sa vi att om vi skulle byta från strävhår till korthår så skulle vi höra av oss till dig, och nu är vi där. Hör gärna av dig om du kan tänka dig sälja en vorstehtik till oss! Hälsn Susanne o Pether Westman


E-post:
Skrevet av Hans Henning Gaarder, 15. sep, 2013
Hei!
Takk for en positiv opplevelse med hundene dine igår. Det var godt å se så mye energi etter at vi nettopp hadde måttet avlive vår Odin. Vi er interessert i en hvalp, helst tispe. Tlf nr 92453582.


E-post:
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE